W ostatnim odcinku Top Model oglądaliśmy efekty sesji zrobionej w chłodni, w której przechowywane jest poćwiartowane mięso.

Modelki i modele muszą ubrać się w płaty mięsa, a potem pozować w odpowiednim klimacie.

Dziennikarka TVN zapytała uczestników, czy zrobiliby jeszcze więcej, by sesja wypadła super. Na przykład – czy zdecydowaliby się zjeść dużo surowego mięsa. Kilogram?

Okazuje się, że wiele modelek lubi surowe mięso (choć dziś modne jest bycie wegetarianinem lub weganinem). Kilka dziewczyn przyznało się, że uwielbia tatara i mogłyby spokojnie spróbować surowego mięsa na planie zdjęciowym.

– Miałem taki pomysł, by wziąć do ust, żeby to lepiej wyglądało – przyznał Adam Boguta. Kiedy jednak poczuł smak mięsa i jego zapach, zrezygnował z tego pomysłu.

Niektórzy wyznali, że nie tknęliby świeżego mięsa.

– Nie, na sto procent nie zjadłabym surowego mięsa, nawet jak by to miało pomóc mi w sesji – powiedziała Aleksandra Grzegorczyk.

Jak na pytanie o ucztę z surowego mięsa zareagowała reszta uczestników? Zobaczcie wideo.

Jak bardzo zdesperowani są uczestnicy Top Model 4?

Jak bardzo zdesperowani są uczestnicy Top Model 4?

Jak bardzo zdesperowani są uczestnicy Top Model 4?

Jak bardzo zdesperowani są uczestnicy Top Model 4?

Jak bardzo zdesperowani są uczestnicy Top Model 4?

Jak bardzo zdesperowani są uczestnicy Top Model 4?

Jak bardzo zdesperowani są uczestnicy Top Model 4?

Jak bardzo zdesperowani są uczestnicy Top Model 4?

Jak bardzo zdesperowani są uczestnicy Top Model 4?