Michał Piróg to tancerz, osobowość telewizyjna i juror w jednym. I choć w jednych budzi sympatię, a w drugich kontrowersję, pewne jest, że od wielu lat wyłamuje się ze schematów i nie boi się być sobą.
Choreograf już nie raz zaskakiwał swoim zachowaniem czy wypowiedziami, lecz chyba przyznanie się do próbowania potrawy z jąder byka może nieco szokować! Co prawda, Michał dodał również, że nastąpiło to w wyniku pomyłki, ale i tak raczej nie pozazdrościmy tych doświadczeń!
O mały włos, a zjadłbym specjał kuchni prowansalskiej – zupę warzywną z królikiem. Przez przypadek natomiast zjadłem placki z jąder byka, myśląc, że to soja.
A jeśli chcecie dowiedzieć się czegoś więcej na temat kulinarnych doświadczeń tancerza, koniecznie sięgnijcie po grudniowe wydanie Jamie Magazine i odwiedźcie Jamie Magazine Polska!