Kilka miesięcy temu, gdy trwał sezon rozwodowy – rozstawali się Jennifer Garner i Ben Affleck, Kourtney Kardashian i Scott Disick czy Megan Fox i Brian Austin Green, prasa uwikłała w kryzys również Gisele Bundchen (35 l.) i jej męża, Toma Brady’ego (38 l.).

Problemem w ich związku miała być nadmierna kontrola modelki. Gisele podobno mówiła mężowi, z kim i kiedy może się spotykać oraz zarządzała jego menu. Hamburger? Tom mógł jedynie o nim pomarzyć. Małżonkowie doniesień o kryzysie w swoim związku nawet nie skomentowali.

Allen Campbell jest kucharzem Gisele i Toma. Szef kuchni zdradził, jak wygląda jadłospis niegdyś najbardziej wpływowej pary w show biznesie.

80% ich menu stanowią warzywa, Allan sam je kupuje i dba by były świeże. Nie używa innych niż organiczne. W jadłospisie nie może zabraknąć brązowego ryżu, komosy ryżowej, kaszy jaglanej i fasoli. Gisele i Tom mięso jedzą sporadycznie, jeśli już się na nie decydują to jedynie pod postacią kaczki, kurczaka i ryb.

W diecie małżonków nie ma miejsca na biały cukier i mąkę. Oliwę Allan stosuje jedynie jako dodatek, smaży na oleju koksowym.

Nic odkrywczego?

Kucharz Gisele Bundchen zdradza, jak pracuje się z modelką

Kucharz Gisele Bundchen zdradza, jak pracuje się z modelką

Kucharz Gisele Bundchen zdradza, jak pracuje się z modelką

Kucharz Gisele Bundchen zdradza, jak pracuje się z modelką