Jessica Simpson jest teraz na dietetycznej fali. Odchudzanie po porodzie zapewniło gwiazdce spory szum wokół jej osoby i, co za tym idzie, duże zyski. Dieta Jess została już okrzyknięta dietą roku (zobacz: Dieta Jessiki Simpson najlepszą dietą odchudzającą w 2014.

Jess łącznie zrzuciła ponad 27 kilo i nie kończą jej się wspomnienia, którymi mogłaby podzielić się w wywiadach. Ostatnio zdradziła przepis na cudowną potrawę, którą jadła przez 2 tygodnie i schudła prawie 4 kilo (oczywiście nie był to jedyny posiłek gwiazdki).

Simpson odkryła… jajecznicę z warzywami. Pomidory, paprykę czerwoną, cukinię, cebulę i czosnek smażymy na patelni spryskanej oliwą. Później dodajemy jajka i doprawiamy solą, pieprzem, i suszoną bazylią. Ot cała filozofia…

Jessiko, jesteśmy pod wrażeniem!

&nbsp
Dzięki temu przepisowi Jessica Simpson zrzuciła prawie 4 kg

Dzięki temu przepisowi Jessica Simpson zrzuciła prawie 4 kg

Dzięki temu przepisowi Jessica Simpson zrzuciła prawie 4 kg