To koniec spięć na linii Amaro - Gessler?

przejdź do komentarzy

"Kreatorka smaku" kontra "kucharz z krwi i kości".

magda gessler magda gessler/kapif
Ona bulwersuje się, gdy nazywa się ją "kucharką", a on otwarcie mówi o sobie, że jest "kucharzem z krwi i kości". Magda Gessler miała żal do Wojciecha Amaro o to, że używał jej nazwiska, by zaistnieć w mediach, za to on wytykał jej, że jest jedynie "kreatorką smaku". Jednak, jak donosi magazyn Party, wygląda na to, że spór między Amaro i Gessler dobiegł końca.

Prowadząca Kuchenne Rewolucje odwiedziła jedną z restauracji Amaro i wyszła oczarowana kulinarnym talentem "szefa".

Rezerwacja dokonana na inne nazwisko, więc było zaskoczenie - racjonuje Wojciech. Co podano? - Słoninę z prosiaka złotnickiego z kalafiorem, kawior z polskich ślimaków, fermentowaną salsefię z grasicą cielęcą, troć bałtycką z consomme z papryki, zająca w kawie żołędziowej i sernik z topinamburu.


Potrawy były tak wyśmienite, że pani Magda skomentowała je na swoim blogu:

To było niezwykłe. Kuchnia Amaro jest elitarna i przeznaczona dla koneserów - napisała.


Przez żołądek do serca?
 


To koniec spięć na linii Amaro - Gessler?

To koniec spięć na linii Amaro - Gessler?

To koniec spięć na linii Amaro - Gessler?

Polecane wideo

Skomentuj Staraj się pisać bez błędów

dodasz komentarz jako gość - jeżeli chcesz zarejestrować nicka - załóż konto z avatarami!

Jeszcze nikt tego nie skomentował. Bądź pierwsza!