Jak to się stało, że z puszystej Anny GUZIK zostało?
Przepis na superszczupłą sylwetkę aktorki nie jest skomplikowany.
To jedna z najbardziej spektakularnych metamorfoz w polskim show biznesie. I zaczęła się jeszcze w czasach, w których nikt nie słyszał o Ewie Chodakowskiej.
Annę Guzik poznaliśmy w Na wspólnej, gdzie grała puszystą Żanetę Kopeć. Aktorka do dzisiaj pracuje na planie serialu, tylko nikt nie nazwałby już jej „puszystą” – z dawnej Ani, czy Heli w opałach guzik zostało.
Na jakiej diecie była i jest Anna? W magazynie Show zdradza przepis na szybki i zdrowy obiad:
Mieszamy olej sezamowy z sosem sojowym i marynujemy w nim łososia. 10-15 minut w lodówce wystarczy. Potem posypujemy rybę prażonym sezamem i wstawiamy na 15 minut do piekarnika nagrzanego do 200 stopi. Szybkie, soczyste i zdrowe danie. Nie lubię skomplikowanych przepisów. Brakuje mi do nich cierpliwości i czasu. Moja kuchnia musi być zdrowa i szybka. Celebrować mogę, kiedy wszystko jest już gotowe. Wtedy nalewam kieliszek wina, siadam przy stole i wrzucam na luz.
Teraz czekamy na metamorfozę Ewy Farnej.
Dawniej: