Wesele syna Zenka Martyniuka to największe medialne wydarzenie ostatniego tygodnia. W miniony weekend Daniel Martyniuk poślubił piękną 19-letniąEweliną Golczyńską, która jak się okazuje nie dość, że jest w ciąży, to jeszcze jest milionerką.

Żona Daniela Martyniuka ODBLOKOWAŁA Instagram. Co się tam kryje?

Jak poinformował Super Express rodzice świeżo upieczonej panny młodej, prowadzą gospodarstwo, które zajmuje się hodowlą drobiu. Mają 380 ha gruntów, które wycenione jest na 16 milionów złotych. Dodatkowo prowadzą firmę, które wyrabia beton.

Pojawiły się również informację na temat tego, jak wyglądało wesele państwa młodych. Podobno cena wesela wynosiła ponad 1 milion złotych. Jakie dania serwowano na imprezie?

Synowa Zenona Martyniuka jest w CIĄŻY! Znamy imię i płeć dziecka

Wesele odbyło się w restauracji Lipowy Most, a cena za talerzyk to kwota pomiędzy 215, a 276 złotych. A posiłki? Można było między innymi skosztować ośmiorniczki, czy płonącego prosiaka. Były również serwowane dania z tradycyjnej kuchni podlaskiej, czy owoce morza i dziczyzna.

Jakie DANIA były serwowane na weselu syna Zenona Martyniuka? Znamy szczegóły!