Oscary 2019. Czym będą zajadać się gwiazdy na after party?
Brzmi smacznie?

Już w najbliższą niedzielę odbędą się Oscary 2019. Media huczą od kilku tygodni o wielkim wydarzeniu. Obecnie ceremonia uznawana jest za najbardziej prestiżową nagrodę filmową na świecie.
Noc z 24 na 25 lutego będzie również emocjonująca dla Polaków. Paweł Pawlikowski został nominowany w kategorii Najlepsza reżyseria, a Łukasz Żal w Najlepsze zdjęcia. Z kolei Zimna wojna dostała nominację za Najlepszy film nieanglojęzyczny.

Ważny dzień będzie miał również szef kuchni, Wolfgang Puck. Kucharz już od 25 lat zaspakaja głód największym gwiazdom podczas ceremonii.
Kucharz już ogłosił, że zaprezentuje kilka nowych potraw podczas słynnego Balu Gubernatorów, który odbywa się co roku po ceremonii wręczania nagród. Wiadomo już zaproszono 1500 gości.
Po raz pierwszy zaserwuje potrawę z przepiórki w stylu Nashville i z przepisu jego mamy.
Wykorzystamy też przepis mojej mamy na pierogi. Dorastałem na granicy Włoch, a moja mama robiła pierogi ricotta, czyli pierogi ravioli bez ciasta wokoło, z pesto z rzeżuchy grochu i brązowego masła.tłumaczył Puck.
Poza tym goście będą mieli okazję spróbować: crostini w arbuzie z cytrynowym serem feta, jajka faszerowane podane z pastą krabową, wędzony łosoś, kurczak chimichurri i tortillę z avocado.
waw | 19 lutego 2019
beznadziejna ta nowa szata graficzna ,nie idzie sie tu odnalezc , już tu nie wchodzę
Anonim | 19 lutego 2019
Żydowskie święto.. nic więcej. Polak nie ma żadnych szans na zdobycie „nagrody”
Anonim | 18 lutego 2019
Niestety- nowy outfit pozostawia wiele do życzenia…
K. | 18 lutego 2019
CO TU SIĘ ODJEBAŁO?
Bbb | 18 lutego 2019
🤪 No właśnie?! %/