O matko! Kto miał dziś na obiad rybę z szamponem? (FOTO)

maff-g-R1 maff-g-R1

Honorata Skarbek gotuje smaczną pomidorówkę i robi gołąbki – sama kiedyś pochwaliła się wrzucając zdjęcie na Instagram.

Inne blogerki nie są tak chętne do stania „przy garach”. Maffashion dość regularnie stołuje się w restauracjach i barach. Fotkami pysznych dań dzieli się z fanami na swoim instagramowym profilu.

Dziś również to zrobiła. Tym razem jej potrawa wylądowała w naszej galerii najbardziej obrzydliwych dań, jakimi chwalą się celebryci.

Trochę „szamponu” w obiedzie 😉 – napisała Julia.

Rzeczywiście – ta ryba (którą Maff jadła w jednym z lokali w Berlinie) wygląda, jakby się właśnie kąpała w piance z szamponu:) Choć niektórzy uważają, że to płyn do mycia naczyń;)

A mówiąc serio: zjedlibyście takie danie ze smakiem?

   
Subskrybuj
Powiadom o
32 Komentarze
Opinie w linii
Zobacz wszystkie komentarze

A gdzie foto?

[b]gość, 11-07-14, 09:16 napisał(a):[/b]jak jest tak leniwa że musi mieć podane to niech je nawet gówno a ty jak idziesz do knajpy, to wlazisz im na zaplecze i sama sobie podajesz? troche slabo…

jak jest tak leniwa że musi mieć podane to niech je nawet gówno

wygląda jakby ktoś napluł…gdybym dostała takie danie odesłałabym je i zarządała zwrotu pieniędzy…

o fuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!! Wyglada jakby oddział gruźlików nacharkał na talerz!

[b]gość, 10-07-14, 19:53 napisał(a):[/b]to piana z kuchni molekularnej . takie tam show z zabawa w chemika . bylo modne dwa lata temu . wid juz ac jak sloma z butow wychodzi… znawczynieto akurat nie jest kuchnia molekularna tylko pianka zrobiona za pomocą BLENDERA. kuchnia molekularna ma sie bardzo dobrze patrz chocby atelier amaro itd itpto ze firmy juz nie mają tego na imprezach dla swoich szczurków to nie znaczy ze jest juz nie modne gimbazo

Jak zwykle brak zdjęć w aplikacji na telefon, Kozaku zrob cos z tym 🙁

mi to wyglada, jakby ktoś napluł na ten talerz

[b]gość, 10-07-14, 19:53 napisał(a):[/b]to piana z kuchni molekularnej . takie tam show z zabawa w chemika . bylo modne dwa lata temu . widac jak sloma z butow wychodzi… znawczynieTeż pierwsze co mi przyszło do głowy to, że jest to kuchnia molekularna, ale kto tam wie. A tak z innej beczki, kuchnia molekularna nadal jest bardzo popularna, a w Polsce dopiero zaczyna być popularna.

Kozak jada chyba tylko zupki chińskie, a z restauracji preferuje KFC i pizza hut… Bo jak inaczej wytłumaczyć taką ignorancję :/.

tak zjadłabym ze smakiem

[b]gość, 10-07-14, 21:36 napisał(a):[/b][quote][b]gość, 10-07-14, 19:10 napisał(a):[/b]nie dość,że to wygląda jakby cały personel kuchni napluł w ten talerz,to jeszcze chyba któryś dostał rozwolnienia i nakapało mu z odbytu…Padlam! 😉 :*[/quote]Jestescie obrzydliwe.

[b]gość, 10-07-14, 19:10 napisał(a):[/b]nie dość,że to wygląda jakby cały personel kuchni napluł w ten talerz,to jeszcze chyba któryś dostał rozwolnienia i nakapało mu z odbytu…Padlam! 😉 :*

[b]gość, 10-07-14, 20:21 napisał(a):[/b]jeju naprawde was to szokuje drogie redaktorki? i pewnie edlug was kuchnia polska jest taaaaka smaczna i naajlepsza na calym swiecie jak wielu w sumie polakow uwaza- co jest oczywiscie bzdura. nie umywamy sie np do kuchni francsukiej- tam sa dopiero rarytasyrarytasy kuchni francuskiej kwestia gustu. Mieszkam tu i jedyne czego żaden inny kraj nie pobije to sery i wino. Wole kuchnie wloska i meksykańska. Dużo też robi pierwsze wrażenie potrawy a ta robi na mnie obrzydliwe.

jeju naprawde was to szokuje drogie redaktorki? i pewnie edlug was kuchnia polska jest taaaaka smaczna i naajlepsza na calym swiecie jak wielu w sumie polakow uwaza- co jest oczywiscie bzdura. nie umywamy sie np do kuchni francsukiej- tam sa dopiero rarytasy

Ble, idę rzygac. ;x

to piana z kuchni molekularnej . takie tam show z zabawa w chemika . bylo modne dwa lata temu . widac jak sloma z butow wychodzi… znawczynie

W morzu w takiej pianie to ryby się pierdolą. Życzę smacznego 🙂

takie pianki sa bardzo dobre, wiec czemu nie? 🙂 a co do wygladu – w koncu kawe z pianka pijemy?

to zwykla piana z czego tam, jem czasem risotto z truflami z piana z parmezanu, na serio smakuje pysznie ale wygląda jak wymiociny…

[b]gość, 10-07-14, 17:51 napisał(a):[/b]Dla mnie to wyglada jak by caly zespol z kuchni naplul jej do talerza :)Bo tak było. A ty myślisz że skąd tą melę wyciągnęli? Z biedry?

nie dość,że to wygląda jakby cały personel kuchni napluł w ten talerz,to jeszcze chyba któryś dostał rozwolnienia i nakapało mu z odbytu…

[b]gość, 10-07-14, 18:36 napisał(a):[/b]Wracajcie do swoich kapust i pierogów, gnuśne ćwoki. Kuchnia wyrafinowana i nowatorska nie jest dla ograniczonych troglodytów.Jesteś typowym przykładem łykacza wszystkiego co gówienne, ale inaczej nasrane.

[b]gość, 10-07-14, 18:57 napisał(a):[/b][quote][b]gość, 10-07-14, 18:36 napisał(a):[/b]Wracajcie do swoich kapust i pierogów, gnuśne ćwoki. Kuchnia wyrafinowana i nowatorska nie jest dla ograniczonych troglodytów.Jesteś typowym przykładem łykacza wszystkiego co gówienne, ale inaczej nasrane.[/quote]i pewnie zapłaciła kupę kasy za to spluniecie szefa kuchni na ta rozmnażaną rybę 😉

Pewnie jakiś buracki top chef, albo inny prymityw to stworzył, a wy lemingi i inni niedowartościowani idioci się podniecajcie. Otco, jakiś garkotłuk z bożej łaski po prostu nasrał i rozmazał.

Wracajcie do swoich kapust i pierogów, gnuśne ćwoki. Kuchnia wyrafinowana i nowatorska nie jest dla ograniczonych troglodytów.

Piana z pietruszki:)

[b]gość, 10-07-14, 18:36 napisał(a):[/b]Wracajcie do swoich kapust i pierogów, gnuśne ćwoki. Kuchnia wyrafinowana i nowatorska nie jest dla ograniczonych troglodytów.No właśnie.. nie wiem co w tym obrzydliwego, ja bym chetnie zjadła 🙂 Tego szampana tam pewnie nawet nie bardzo czuć.

ciekawe czy to zjadła

Dla mnie to wyglada jak by caly zespol z kuchni naplul jej do talerza 🙂

ktoś jej zwyczajnie napluł w talerz 😀

szczerze to nie wygląda to zbyt smakowicie