Lara Gessler jest cenioną cukierniczką, nie tylko ze względu na sławne nazwisko. Wyrobiła je, dzięki swoim wypiekom. Jak każdy wie, jest córką znanej polskiej restauratorki i prowadzącej program „Kuchenne Rewolucje” – Magdy Gessler oraz poważnego restauratora – Piotra Gesslera. Jak można się domyślać, Lara od urodzenia mogła smakować dań z najwyższej półki.

Próbowaliśmy śniadania, które zrobiła Lara Gessler. Pomagała jej Ola Domańska

Mieliśmy okazję porozmawiać z Larą Gessler podczas akcji #24hGordonChallenge zorganizowanej przez stację BBC. Gessler postanowiła zostać kulinarnym mentorem dla Aleksandry Domańskiej i nauczyć aktorkę profesjonalnego gotowania przez cały w cukierni „Cukier Puder”.

Zapytaliśmy, więc Larę co jada na śniadanie. Odpowiedź może zaskoczyć, bo każdy z nas, nawet jeśli nie jest dobry w kuchni, może w szybkim czasie przygotować ten posiłek.

Zdradziła nam też, jaki ostatnio w domu zrobiła „challenge”, który wykonywała przez 100 dni.

Zobacz wideo!

#24hGordonChallenge to akcja realizowana w ramach promocji programu „Gordon Ramsay: 24 godziny w piekle” na kanale BBC Lifestyle. Pierwszy odcinek już w środę o godzinie 21:55.