Nie od dziś wiadomo, że widzów „Kuchennych rewolucji” przed telewizory – bardziej niż brudne restauracje z niejadalnymi potrawami – przyciąga barwna osobowość Magdy Gessler, która nie szczędzi słów krytyki nieudolnym restauratorom.

Magda Gessler o byciu babcią. ODWAŻNE wyznanie restauratorki

Magda Gessler – flaczki

Tym razem kreatorka smaku zawitała z kamerą do Słupska, gdzie właściciele restauracji ugościli ją specjałem polskiej kuchni – flaczkami. Te jednak nie przypadły do gustu gwieździe TVN.

Magda Gessler postawiła na polskie klasyki: barszcz czerwony, rosół, flaki oraz kotlet z dorsza i kotlet schabowy. Jednak to właśnie flaczki rozjuszyły blondwłosą ekspertkę.

Magda Gessler PIERWSZY RAZ świętuje dzień babci! Tym zaskoczyła Larę

No, siano z całej łąki przerobiony w placek krowi. Nigdy ich nikt nie czyścił. Łajno – zawyrokowała Magda Gessler.

Kucharka, która przyrządziła danie, nie załamała jednak rąk i oświadczyła, że potrawa została przygotowana zgodnie z przepisem Magdy Gessler. Ostatecznie żadne z dań nie przeszło testu Magdy Gessler, włącznie z tymi, których skosztowała już po przeprowadzonej rewolucji.

Magda Gessler sprzedaje „pączki dla seniorów”. Cena szokuje

Zaskoczeni?

Magda Gessler, fot. Piętka Mieszko/AKPA

Magda Gessler

Magda Gessler/fot. Krzemiński Jordan/AKPA

scena z: Magda Gessler, SK:, , fot. Krzemiński Jordan/AKPA