Wielkanocne potrawy gwiazd. Magda Gessler bez tego SKŁADNIKA nie robi sałatki jarzynowej!
Słynna restauratorka ma swój patent na wielkanocny klasyk!

Wielkimi krokami zbliżają się święta Wielkiej nocy, co oznaczają, że wiele gwiazd polskiego show-biznesu już przygotowuje pyszne dania na stół wielkanocny.

Magda Gessler sałatkę jarzynową robi bez tradycyjnego dodatku, jakim jest cebula!
Wszystko z powodu nieprzyjemnego zapachu, jaki oddaje w trakcie leżenia w lodówce.
Zamiast tego zdaniem restauratorki zdecydowanie lepiej dodać jabłko, które puszcza wspaniały aromat i sprawia, że sałatka jarzynowa jest pyszna i smaczna.

Ewa Wachowicz nie wyobraża sobie Wielkanocy bez żurku.
Ekspertka od kuchni lubi udoskonalać tradycyjne przepisy, dlatego do żurku dodaje pyszne, podpiekane… ziemniaki.
Dzięki temu żurek nabiera wyrazistości i jest przepyszny w swojej prostocie.

Robert Makłowicz bardzo ceni sobie tradycyjny, polski żur.
Jednak nie wyobraża sobie wielkanocnej zupy bez dużej ilości… czosnku!
To właśnie aromat czosnku podkreśla smak żuru i zdaniem słynnego kulinarnego eksperta sprawia, że jest on smaczny i aromatyczny.

Katarzyna Cichopek jest bardzo zapracowaną kobietą i na co dzień nie ma zbyt wiele czasu na gotowanie.
Na szczęście w sytuacji, gdy wyjeżdża z domu na długie nagrania telewizyjne, pomaga jej ukochana mama, która zawsze w okresie świąt wielkanocnych daje córce do słoika tradycyjną sałatkę jarzynową.
Dla Katarzyny Cichopek to smak z dzieciństwa!

Paulina Sykut-Jeżyna lubi spędzać święta wielkanocne w rodzinnym gronie.
Okazuje się, że jej mama i teściowa przygotowują zawsze przepyszne i smaczne potrawy. Do jej ulubionej należą dobrze zrobione jajka faszerowane.
Prezenterka telewizyjna mogłaby je jeść w kółko!

Ewa Minge uwielbia święta wielkiej nocy spędzać w tradycyjnym stylu.
Barwi jajka według naturalnej metody — w łupinach cebuli.
Jeżeli chodzi o wielkanocne dania, to Ewa Minge jest specjalistką we wszelkiego rodzaju pieczeniach mięsnych.
Nina | 19 kwietnia 2025
Moja mama zawsze dodawała jabłko do sałatki. Nic nowego pani Gessler nie wymyśliła.
lala | 18 kwietnia 2025
źurek, jajka obsmażane w skorupce własnej , pieczony kurczak z bitaczkami i mizerią , sernik, mazurki