Sandra Kubicka (25 l.) zmieniła swoje życie, zostawiła Miami za sobą i przeprowadziła się na stałe do Polski. Modelka postanowiła również zerwać z narzeczonym Kaio Alevs Goncalves’em. Kubicka zdradziła kulisy rozstania. Okazało się, że modelce przeszkadzał imprezowy styl życia ukochanego, zaczęło ją to męczyć – Sandra oczekiwała spokojniejszego życia. Teraz Kaio postanowił opublikować oświadczenie i zrobił to w języku polskim.

Sandra Kubicka komentuje zachowanie swojego ex, który bawi się na jachcie z kobietami

Ex Sandry Kibickiej pisze o kulisach ich rozstania

Sandra Kubicka jest singielką! Modelka rozstała się ze swoim narzeczonym – Kubicka stwierdziła, że chce skupić się na rozwoju i dąży do spokojnego życia – takiego nie miała z Kaio, który lubi imprezować i bawić się ze znajomymi. Sandra nie była zadowolona z tego, jak wygląda jej związek dlatego spakowała manatki i wróciła do Polski.

Kaio został w Miami i pokazuje na swoim Instagramie, jak świetnie się bawi bez Sandry. Ex narzeczony modelki opublikował na swoim InstaStory oświadczenie, w którym napisał o kulisach rozstania. Kaio przyznał, że nie zamierza obsmarować byłej dziewczyny – podziękował jej za spędzony wspólnie czas.

Nie zamierzam tu siedzieć i pisać złych rzeczy o Sandrze, ponieważ oboje popełniliśmy błędy w tym związku i to nie jest niczyja wina, że próbowaliśmy się kochać i to po prostu nie wyszło z wielu powodów, więc po prostu chcę powiedzieć, że jestem wdzięczny za każdą niesamowitą chwilę, którą z nią spędziłem między innymi w Polsce – czytamy

Oświadczenie byłego chłopaka Sandry Kubickiej – Kaio Alevs Goncalvesa:

Oświadczenie byłego chłopaka Sandry Kubickiej.

Oświadczenie byłego chłopaka Sandry Kubickiej. Screen z Instagrama:sandrakubicka.

Kaio napisał w oświadczeniu, że ma informacje – jakoby Sandra weszła w nowy związek. Ex modelki przyznał, że go ta informacja zasmuciła i uświadomił sobie, że sam również musi iść naprzód.

Jestem bardzo smutny i nadal jestem singlem, ale słyszałem że spotyka się już z kimś od tygodnia i nie spodziewałem się tego, więc uświadomiłem sobie, że nadszedł czas, abym poszedł dalej, więc proszę nie przyjmować moich postów za atak na kogokolwiek, po prostu żyję moim życiem jak zawsze – napisał Kaio.

Sandra postanowiła odnieść się do oświadczenia byłego narzeczonego. Pochwaliła jego język polski, ale zdementowała że z kimś się spotyka – Kubicka podkreśliła, że jest SINGIELKĄ i w dodatku szczęśliwą.

Myślicie, że po rozstaniu zostaną przyjaciółmi?

ZOBACZ WIĘCEJ:

Sandra Kubicka pozuje z mamą z okazji jej urodzin: „Wiemy po kim odziedziczyłaś geny”

Sandra Kubicka rozstała się z narzeczonym i w końcu jest szczęśliwa: „Czasami o związek walczy tylko jedna osoba, gdy druga ma to w du**e.”

Sandra Kubicka zerwała zaręczyny i wraca do Polski w świetnym humorze: Jak chce pójść za inną, to niech idzie, jak chce iść z kolegami, to niech idzie

Sandra Kubicka w białej kreacji pozuje na ściance.

Sandra Kubicka, fot. Podlewski/AKPA.

Sandra Kubicka, Kaio Goncalves jako para na imprezie branżowej.

Sandra Kubicka, Kaio Goncalves, fot. Podlewski/AKPA.

Sandra Kubicka, Kaio Goncalves razem na ściance.

Kaio Alves Goncalves, Sandra Kubicka, fot. Podlewski/AKPA.